Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

boodschappen-thuisbezorgen-Jumbo

Boodschappen Thuisbezorgen Jumbo

Alles weten over boodschappen thuisbezorgen door Jumbo? Hieronder proberen wij een actueel beeld te schetsen. De online supermarkt, en het laten bezorgen van de boodschappen is gigantisch aan het groeien. Een groot aantal supermarkten biedt bezorgen al een tijd aan, en veel supermarkten breiden het bezorggebied uit. Hoe zit het nu met boodschappen thuisbezorgen Jumbo? Lees hieronder meer. Opmerking: Online boodschappen bestellen en de boodschappen gratis thuis laten bezorgen zit enorm in de lift. Het is mogelijk dat de huidige situatie veranderd is. Open de website www.jumbo.com voor de juiste informatie. Gebruik de postcode-tool (bijvoorbeeld 3100ID of 9700IO) en achterhaal of gratis boodschappen thuisbezorgen door Jumbo al wordt aangeboden en of ook in jouw plaats bezorgd wordt. Benieuwd welke bezorgservices verder in jouw woonplaats bezorgen? Vul jouw plaatsnaam in de zoekbalk in. Zoek bijv. op Geldermalsen of Kermt om de bezorgdiensten te bekijken. Het bijkomende voordeel van shoppen bij de online supermarkt is dat je veel meer te kiezen hebt dan de supermarkt in de buurt. Met behulp van de online super bepaal je zelf waar je de boodschappen doet. Meer supermarkten betekent lagere prijzen! Toegang tot veel aanbiedingen uit categorieën als Suiker en Eierschotel. Producten van merken zoals Bakker en ook Canesten vind je vaak in de aanbieding online. Controleer direct of Jumbo boodschappen thuisbezorgen ook bij jou mogelijk is! Tip: lees nu ook alles over de Boodschappen Thuisbezorgen Picnic

Wat kost boodschappen bezorgen Jumbo?

Jumbo is een winkel met veel supermarkten door het land. Een grote variatie in het assortiment, aantrekkelijke acties, en klantvriendelijk personeel. Maar is dit afdoende? En wat kost boodschappen thuisbezorgen ? De thuisbezorging is een dienst waar meer en meer mensen rekening mee houden. En, wat is de status van (gratis) boodschappen bezorgen Jumbo? Mensen houden van gemak. Een drukke werkweek en een druk gezin. Boodschappen inslaan neemt veel tijd in beslag. In de auto heen en weer, alle boodschappen op je lijstje vinden (waar moet ik zijn voor de Stompkaars 50 ivoor of CêlaVita Vastkokende aardappelen?). Om nog maar te zwijgen over de kassarij. Het wekelijkse bezoekje aan de super duurt zo 38 minuten. Boodschappen (gratis) laten bezorgen door Jumbo is dan een uitkomst! Online boodschappen doen doe je in minder dan 16 minuten. Helemaal bovenaan deze pagina zie je meer over: Wat kost boodschappen bezorgen Jumbo? Brengt deze supermarkt de boodschappen bij jou thuis? Doe eens gek, en bestel je boodschappen eens via internet.

Hoe kan ik mijn boodschappen laten bezorgen?

  • Je bestelt alle producten comfortabel en supersnel op je computer of telefoon.
  • Vervolgens kies je een bezorgdag + tijdstip.
  • Maandag op tijd, om 11:00, donderdag in de middag om 14:15 of dinsdagavond om 20:45.
  • Steeds vaker beslis je dit zelf.
  • Bij de meeste thuisbezorgdiensten betaal je gewoon achteraf met de PIN.
  • Automatische incasso behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Surf naar www.jumbo.com voor de laatste updates m.b.t. boodschappen thuisbezorgen Jumbo

Pick-up Point Jumbo

Liever de boodschappen zelf afhalen? Ook dan kan je online je boodschappen doen. Met behulp van een boodschappen afhaalpunt rij je zelf langs om de boodschappen op te halen. Weten of er een Jumbo Pick-up point in jouw regio is? Bovenaan de pagina vind je actuele informatie over de boodschappen bezorgservice en de eventuele Jumbo Pick-up points. De afhaalpunten zijn vaak de supermarkten zelf en naast de snelweg (O.a. naast de A35). Bekijk dus snel of er al een Jumbo pick-up-point rondom jouw woonplaats is. Of uiteraard vlakbij je kantoor. Alle bestelde boodschappen (zoals Dr Swaab Handcrème met kamfer en Dove Bodycrème pro age) zijn bij elkaar verzameld en wachten op jouw komst. De complete order wordt keurig in jouw auto geplaatst. In slechts 3 minuten rijd je zorgeloos verder. Je bepaalt zelf het afhaalmoment. Het is gewoon super handig. Check nu meteen of en welke Jumbo pick-up points er in jouw omgeving aanwezig zijn.